Hva er forskjellen mellom oljetetningskjede og vanlig kjede?

Oljetetningskjeden brukes til å tette fett, som isolerer delene som skal smøres fra utgangsdelene i transmisjonsdelene, slik at smøreoljen ikke lekker.Vanlig kjede refererer til en serie metalllenker eller ringer, som brukes til å hindre trafikkkanalkjeder, for eksempel kjeder som brukes i mekanisk overføring i gater, elver eller havneinnløp;forskjellen mellom oljetetningskjeder og vanlige kjeder er som følger: aspekt:

1. Ulike klassifikasjoner: (1) Oljetetningskjede: Oljetetninger er generelt delt inn i enkelttype og montert type;(2) Vanlig kjede: delt inn i presisjonsrullekjede med kort stigning, presisjonsrullekjede med kort stigning og kraftig overføring.Bøyeplate rullekjede, kjede for sementmaskineri.

2. Brukstiden er forskjellig:
(1) Oljetetningskjede: Oljetetningskjeden er slitesterk, har lang levetid og er relativt klumpete;
(2) Vanlig kjede: Vanlig kjede er fleksibel, men levetiden er kortere enn oljetetningskjeden.

3. Strukturen er forskjellig: (1) Oljetetningskjede: det er en gummiring med oljetetningsring på begge sider av leddakselen til hver kjede i oljetetningskjeden;
(2) Vanlige kjeder: Vanlige kjeder har ikke oljetetningsgummieringer, som ikke kan isolere sand, gjørme, vann og støv.

Kjededrifter en av de mest brukte overføringsmetodene for motorsykler.Andre overføringsmetoder inkluderer remdrift og akseldrift.Fordelene med kjededrift er: 1. Enkel og pålitelig struktur, høy overføringseffektivitet;2. Driftsretningen er den samme som kjøretøyets.Derfor, når du kjører i høy hastighet, vil det ikke forårsake forstyrrelser i kjøretøyets stabilitet;3. Avstanden til kraftoverføring er fleksibel;4. Dreiemomentverdien som kjededrevet tåler er større, og det er ikke lett å skli.

 


Innleggstid: Apr-05-2023