Produkt / Dizajn Industrial

Më shumë

Rreth nesh

Wuyi Bullead Chain Co., Ltd. u themelua në vitin 2015, e cila ka filiale të Wuyi Shuangjia Chain Co., LTD.Është një koleksion i prodhimit, kërkimit dhe zhvillimit, shitjet si një nga kompanitë moderne, është e angazhuar për t'u bërë një fabrikë zinxhir profesional eksporti.Është e specializuar në një shumëllojshmëri të zhvillimit të zinxhirit të vogël, prodhimit, shitjes së zinxhirit industrial me një ndalesë.Produktet kryesore janë zinxhirët industrialë, zinxhirët e motoçikletave, zinxhirët e biçikletave, zinxhirët bujqësore etj.Prodhimi me teknologji të avancuar të trajtimit të geat në standardet DIN dhe ASIN.
Produktet tona shiten në të gjithë botën.Kompania ka shërbime perfekte të para-shitjes, shitjes dhe pas shitjes për të përmbushur nevojat e arsyeshme të klientëve.Produkti mund të ofrojë shërbime 0EM dhe ODM.Mirëpritni ndërmarrjet dhe individët për të negociuar biznes, për të ndarë jetë cilësore, për të krijuar një të ardhme më të mirë.

Aplikimi i produktit

Më shumë