Производ / Индустриски дизајн

Повеќе

За нас

Wuyi Bullead Chain Co., Ltd. е основана во 2015 година, која има подружници на Wuyi Shuangjia Chain Co., LTD.Е колекција на производство, истражување и развој, продажба како еден од модерната компанија, е посветена да стане синџир професионална извоз фабрика.Специјализиран е за различни мали синџири развој, производство, продажба на едношалтерскиот индустриски синџир.Главните производи се индустриски синџири, синџири за мотоцикли, синџири за велосипеди, земјоделски синџири и така натаму.Производството со напредна технологија за третман на габи во DIN и ASIN стандард.
Нашите производи се продаваат низ целиот свет.Компанијата има совршени услуги за претпродажба, продажба и постпродажни услуги за да ги задоволи разумните потреби на клиентите.Производот може да обезбеди 0EM и ODM услуги.Добредојде на претпријатијата и поединците да преговараат за бизнисот, да споделуваат квалитетен живот, да создадат подобра иднина.

Апликација за производ

Повеќе