hvordan bygge en rullende lenkeport

Hvis du er på jakt etter en ny port eller gjerde, har du sannsynligvis kommet over en rekke forskjellige alternativer.En type dør som øker i popularitet er den rullende kjededøren.Denne typen port er flott for sikkerhet og gir et elegant og moderne utseende til enhver eiendom.Men spørsmålet er, hvordan bygger du en?I denne guiden tar vi deg gjennom trinnene for å bygge din egen rullende kjededør.

Trinn 1: Forbered materialer

Det første trinnet er å forberede alt materiale som trengs for prosjektet.Her er noen materialer du trenger:

- kjedekoblingsnettverk
- jernbane
- hjul
- post
- dørtilbehør
- strekkstang
- toppskinne
- Bunnskinne
- Spenningsstropp
- dørhengsler

Sørg for at du har alt dette materialet før du starter prosjektet.

Trinn 2: Installer innlegg

Med alt materialet klart, er neste trinn å installere stolpene.Bestem hvor du vil at døren skal være og mål avstanden til stolpene.Marker hvor stolpene skal gå og grav stolpehullene.Du må bore hull minst 2 fot dype for å sikre at stolpene er sikre.Sett stolpene i hullene og fyll dem med betong.La betongen tørke før du går videre til neste trinn.

Trinn 3: Installer sporene

Når stolpene er sikret, er neste trinn å installere sporene.Skinnene er der portene ruller.Mål avstanden mellom stolpene og kjøp en bane som passer til den avstanden.Bolt sporet til stenderne i passende høyde.Sørg for at banen er i vater.

Trinn 4: Installer hjulene

Neste er hjulene.Hjulene vil bli montert på skinner som lar døren rulle jevnt.Bruk dørbeslag for å feste hjulene til døren.Sørg for at hjulene er jevne og sikre.

Trinn 5: Bygg dørkarmen

Neste trinn er å bygge dørkarmen.Mål avstanden mellom stolpene og kjøp et kjettingleddnett som passer til den avstanden.Fest koblingsnettet til topp- og bunnskinnene ved hjelp av strekkstenger og stropper.Sørg for at dørkarmen er jevn og sikker.

Trinn 6: Installer porten

Det siste trinnet er å installere døren til skinnene.Fest dørhengslene til døren i riktig høyde.Heng porten på banen og juster etter behov for å sikre at porten ruller jevnt.

du har det!Din helt egen rullende kjedeport.Ikke bare vil du spare penger ved å bygge din egen port, det vil også gi deg en følelse av stolthet og prestasjon.Lykke til med prosjektet ditt!

 


Innleggstid: 28. april 2023