auala e fausia ai se faitotoa sooga filifili filifili

Afai oe i le maketi mo se faitotoa fou po o se pa, masalo ua e tau atu i le tele o filifiliga eseese.O se tasi ituaiga o faitotoa o loʻo maua i le lauiloa o le taʻavale filifili faitotoa.O lenei ituaiga o faitotoa e lelei tele mo le saogalemu ma e maua ai se foliga lalelei ma faʻaonaponei i soʻo se meatotino.Ae o le fesili, e faapefea ona e fausia se tasi?I totonu o lenei taʻiala, matou te taʻitaʻia oe i laasaga o le fausiaina o lau lava faitotoa filifili taʻavale.

Laasaga 1: Saunia Mea

O le laasaga muamua o le saunia lea o mea uma e manaʻomia mo le poloketi.O nisi nei o mea e te mana'omia:

- feso'ota'iga feso'ota'iga filifili
- nofoaafi
- uili
- meli
- mea fa'aoga faitoto'a
- tootoo fa'alavelave
- nofoaafi pito i luga
- Alavai pito i lalo
- fusi fa'alavelave
- fa'amau faitoto'a

Ia mautinoa o loʻo ia te oe mea uma nei aʻo leʻi amataina lau poloketi.

Laasaga 2: Faʻapipiʻi Posts

Faatasi ai ma mea uma ua saunia, o le isi laasaga o le faʻapipiʻi o pou.Fuafua po'o fea e te mana'o i ai le faitoto'a ma fua le mamao i pou.Faailoga po o fea e alu i ai pou ma eli pu pou.E mana'omia lou viliina o pu ia le itiiti ifo i le 2 futu le loloto ina ia mautinoa o lo'o malupuipuia pou.Tuu pou i totonu o pu ma faatumu i le sima.Fa'amamago le sima a'o le'i aga'i i le isi laasaga.

Laasaga 3: Faʻapipiʻi Tracks

O le taimi lava e faʻamautu ai pou, o le isi laasaga o le faʻapipiʻiina lea o ala.O alavai o lo'o ta'avale ai faitoto'a.Fua le mamao i le va o pou ma faʻatau se ala e fetaui ma lena mamao.Fa'amau le ala i luga i luga i le maualuga talafeagai.Ia mautinoa e laugatasi le ala.

Laasaga 4: Faʻapipiʻi Uili

Sosoo ai uili.O uili o le a faʻapipiʻiina i luga o ala e mafai ai ona taʻavale solo le faitotoa.Fa'aoga mea fa'aoga o le faitoto'a e fa'apipi'i ai uili i le faitoto'a.Ia mautinoa e laugatasi ma malupuipuia ia uili.

Laasaga 5: Fausia le Faavaa Faitotoa

O le isi laasaga o le fausiaina o le faʻavaa o le faitotoʻa.Fua le mamao i le va o pou ma faʻatau se filifili soʻotaga e fetaui ma lena mamao.Fa'apipi'i le so'oga fa'alava i luga ma lalo fa'alava e fa'aaoga ai fa'amau ma fusi.Ia mautinoa o le fa'avaa o le faitoto'a e laugatasi ma mautu.

Laasaga 6: Faʻapipiʻi le faitotoa

O le laasaga mulimuli o le faʻapipiʻiina lea o le faitotoʻa i alavai.Fa'apipi'i fa'amau o le faitoto'a i le faitoto'a i le maualuga sa'o.Faatautau le faitotoa i luga o le ala ma fetuutuunai pe a manaomia ina ia mautinoa e taamilo solo le faitotoa.

ua ia te oe!O lau lava faitotoa filifili ta'avale.E le gata o le ae sefeina tupe e ala i le fausiaina o lou lava faitotoa, e te maua ai foi se lagona o le mitamita ma le ausia.Manuia lau galuega faatino!

 


Taimi meli: Apr-28-2023